Kalender

Liva

  • Musikalsk forestilling
  • Europahallen

    • Tir 20-03-18 kl. 20:00
  • A: 335,- B: 285,-
  • A: 235,- B: 185,-

Føj til kalender

Tilføj arrangementet til din kalender


Få en påmindelse

Indtast din mailadresse og vi sender dig en reminder 48 timer før arrangementet starter.


Ekstra


LivaEllen Hillingsø spiller den kendte og elskede revystjerne Liva Weel, når Folketeateret fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert i denne forestilling.

Vi møder Liva som en kvinde, der insisterer på sin frihed - kunstnerisk såvel som personligt. På begge fronter oplever hun en opblomstring under krigen, da friheden er under pres.

Sammen med Poul Henningsen skriver hun den ikoniske tekst til sangen Man binder os på mund og hånd og med de dobbelttydige linjer, der narrer både censuren og nazisterne, synger hun sig lige ind i danskernes hjerter.

Liva udødeliggjorde sange af blandt andre PH, Kai Normann Andersen og Børge og Arvid Müller, og en række af disse sange fra 1930’erne og 1940’erne indgår i forestillingen.

Liva var elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd. Hendes kompromisløse trang til at bestemme selv, gav hende store kunstneriske sejre, men også voldsomme personlige nederlag.

Birgitte Raaberg, Henrik Koefoed og Karsten Jansfort lægger krop og stemme til mænd, elskere, veninder, påklæderske, teaterdirektører, familiemedlemmer og revyforfattere.

Jens Krøyer står for musikken, og med sit klaver personificerer han den måske vigtigste mand i Livas liv - akkompagnatøren - den tavse mand, der kærligt leverer tonerne til Livas sang.

Medvirkende:
Ellen Hillingsø
Birgitte Raaberg
Karsten Jansfort
Henrik Koefoed

Kapelmester:
Jens Krøyer

Manuskript:
Vivian Nielsen

Instruktion:
Rolf Heim

Scenografi:
Sisse Gerd Jørgensen

STJERNETRÆF KL. 19 MED ELLEN HILLINGSØ (Få billetter tilbage)


Køb billet

Se også...