Nyheder

Morskabs-Theatret spiller ny juleforestilling med musik af Lars Lilholt

11. april 2017

Morskabs -Theatret -350Årets juleforestilling i Morskabs-Theatret bliver ”Ida og Rumpenisserne”, og teatret afholder audition d. 22. april 2017 fra kl. 10 - 15 i Det lille Teater i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Morskabs-Theatret, Aalborgs store, ambitiøse amatørscene er i fuld gang med planlægningen af dette års juleforestilling ”Ida og Rumpenisserne”.
Forestillingen er skrevet af Kirsten Relsted Iversen og bearbejdet af skuespiller og instruktør Martin Schwab. Musikken er lagt i hænderne på musiker og sangskriver Lars Lilholt. Lars Lilholt var straks med på idéen, da Martin Schwab i vinter foreslog ham at skrive musik til forestillingen. 

Forestillingens instruktør Martin Schwab fortæller, at det bliver et rigtigt juleeventyr, en historie om det gode og det onde, som i eventyrene. Og lille Ida kan både se og høre nisser og få mirakler til at ske. ”Ida og Rumpenisserne” er et spændende og "u"hyggeligt juleeventyr med masser af god musik.

-Morskabs-Theatret er jo en slags rugekasse for unge talenter, fortæller formand Jan Lynge, og det er dejligt, at der hele tiden dukker nye unge op, som vil prøve kræfter med Teatret, og Morskabs-Theatret har den glæde, at rigtig mange skuespillere kommer igen, år efter år.

Morskabs-Theatret markerer med denne forestilling teatrets 20-års jubilæum, og “Ida og Rumpenisserne bliver teatrets 30. forestilling! Teatret har i de tyve år spillet for over 125.000 publikummer. Sidste års forestilling, “Peters Jul”, blev set af mere end 4.000 nordjyder.

-Da vi begyndte for 20 år siden, var det et eksperiment, fortæller Jan Lynge. Kunne vi lave amatørteater på et så højt niveau, at folk ville betale for at se det? Tiden har vist, at vi havde fat i noget rigtigt, og gennem årene har vi kunnet sende adskillige talenter videre til det professionelle teater, når de havde trådt barneskoene hos os.

Morskabs-Theatret har premiere på årets juleforestilling d. 11. november 2017. Billetter kan købes fra søndag den 27. august. 

Tilmelding til audition: amajajensen@gmail.com , senest d. 17. april.
Yderligere oplysninger hos Jan Lynge, Tlf. 25 43 44 94