Nyheder

Ministeropbud indleder travl konferenceperiode

20. april 2017

Anders SamuelsenNår Liberal Alliance i weekenden holder landsmøde i Aalborg Kongres- & Kultur Center (AKKC), så bliver det samtidig startskuddet til en travl periode, hvor flere end 3000 gæster huset til forskellige kongresser og konferencer.

Det vil vrimle med ministre, folketingspolitikere og byrådsmedlemmer, når regeringspartiet Liberal Alliance holder landsmøde for omkring 500 medlemmer i AKKC denne weekend. 

Liberal Alliance, der sidder på seks ministerposter, gentager dermed successen fra sidste år, hvor partiets landsmøde også foregik her i Aalborg.

Ministerbesøg i maj
Maj begynder også med ministerbesøg, når Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier holder årsmøde, generalforsamling og repræsentantskabsmøde den 3. og 4. maj. 

Her præsenterer ministeren for offentlig innovation, Sophie Løhde, sine tanker om fornyelse af den offentlige sektor, inden de cirka 600 deltagere tager del i forskellige workshops og møder.

Ugen efter fyldes huset af godt 1200 politikere, embedsmænd og organisationsfolk med interesse for social- og sundhedspolitik, når KL inviterer til Social- og Sundhedspolitisk Forum 2017.

Her stilles der skarpt på de ten¬denser, der præger social- og sundhedsområdet i øjeblikket, og der vil være fokus på både muligheder og dilem¬maer, som kom¬munerne skal være opmærksomme på.

Gæstfrihed
I midten af maj er der konference på tværs af grænser, når Council for Hospitality Management Education årlige konference kommer til Aalborg.

Den internationale konference kaldes CHME17, og de 300 gæster vil i fra d. 16. til 19. maj have fokus på gæstfrihed i forskellige servicebrancher.

Udover de store konferencer og kongresser vil der i perioden også være flere mindre arrangementer og møder i hele AKKC. 

Konferencesæsonen afsluttes i begyndelsen af juni, hvor konferencen 3rd NordiQC Conference on Applied Immunohistochemistry finder sted i Aalborg