Nyheder

Ny AKKC-sæson på rekordkurs

16. maj 2017

Nicolaj -Holm -med -Stjernekunder -350Aalborg Kongres & Kultur Centers (AKKC) nye Stjernesæson 2017/2018 ser allerede nu ud til at slå rekord med en fremgang på 35 procent efter første salgsdag til nye Stjernekunder. Presale til nuværende Stjernekunder mønstrede en stigning på 39 procent den første salgsuge.

2017 ser ud til at blive rekordernes år for salget af Stjernepakker i AKKC. I den nye Stjernesæson, som blev offentliggjort i slutningen af april, blev der præsenteret et rekordstort udvalg med 27 forestillinger – og nu ser salget altså også ud til at slå rekord. 
I går, mandag, åbnede AKKC salget for nye Stjernekunder, og her kunne man allerede efter tre kvarter konstatere, at salgstallet for første salgsdag i 2016 var opnået. Fremgangen efter det første døgn lød samlet set på 35 procent.

- Med et rekordstort antal forestillinger i den nye Stjernesæson og indtil videre et rekordstort salg, må man sige, at det har været en drømmestart for mig som ny direktør i AKKC. Vi har på nuværende tidspunkt solgt 4832 billetter, og det kan vi ikke være andet end tilfredse med, forklarer Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Stort antal gentegnelser
Som Stjernekunde i AKKC er en af fordelene, at nuværende Stjernekunder har mulighed for at købe billetter i et presale til den nye Stjernesæson 14 dage før salget åbnes op for alle. Salget til AKKC’s nuværende Stjernekunder begyndte således 1. maj, og med over 4000 solgte billetter på en uge, svarer det til en fremgang på 39 procent i forhold til første salgsuge sidste år.

- Vi er meget positive over de mange gentegnelser blandt Stjernekunderne i AKKC, og vi bider også mærke i, at der lige nu kommer mange nye Stjernekunder til. Det vidner om, at vi har ramt rigtigt med udbuddet af forestillinger i den nye Stjernesæson, siger Nicolaj Holm.

Især musicals hitter
Som AKKC forventede, har det især været musicals og musicalshows, der har vundet indpas hos Stjernekunderne. De tre mest sælgende forestillinger i Aalborghallen er Andrew Lloyd Webber Gala og The 12 Tenors samt musicalen Les Misérables. Operaen AIDA med 160 sangere og musikere fra Kiev Statsopera indtager en fjerdeplads. 

Også nogle af de mindre opsætninger i Europahallen har fanget publikums interesse. Blandt andet skuespillet I fornuftens land med tekst af Niels Hausgaard og den musikalske forestilling Liva med Ellen Hillingsø i rollen som Liva Weel.

Fjerde år med Stjernekoncept
Det er fire år siden, AKKC lancerede Stjernekonceptet. Som Stjernekunde købes der billet til fire forskellige forestillinger, hvilket genererer en rabat på ca. 25 procent pr. købt billet samt nogle yderligere fordele. Hvor sidste års Stjerneprogram indeholdt 20 forestillinger, har AKKC i år valgt at satse på et endnu bredere udbud med i alt 27 forskellige forestillinger.