Nyheder

Ekstra Cirkusrevy-forestilling i Aalborg

08. juni 2017

Cirkusrevyen 2017Årets populære Cirkusrevy-hold går en ekstra gang på scenen, når de kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 6.-10. september. På grund af stor efterspørgsel på revybilletterne har AKKC føjet forestillingen søndag 10. september kl. 20 til plakaten.

Det er som altid enormt populært at se Cirkusrevyen i AKKC, når revyholdet traditionen tro afslutter Cirkusrevy-sæsonen med at rykke til Aalborg og spille de sidste forestillinger.

På grund af den store efterspørgsel på revybilletterne har AKKC tilføjet en ekstra forestilling søndag 10. september kl. 20. Det bliver dermed sæsonens allersidste Cirkusrevy-forestilling.

Publikum fra hele landet
Det er ikke kun nordjyderne, der strømmer til Aalborg for at opleve Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup og Niels Ellegaard på scenen med årets revy.

AKKC kan efter en analyse af årets billetkøbere konstatere, at lige under 30 procent af de nuværende billetkøbere til Cirkusrevyen 2017 i Aalborghallen kommer udenfor Region Nordjylland.

De 30 procent svarer til ca. 2400 publikummer, og det er noget både Aalborgs restauranter, hoteller og butikker kan nyde godt af i revyweekenden til september.

Cirkusrevyen spiller i alt otte forestillinger i AKKC. 

Billetter til den ekstra forestilling samt øvrige billetter til Cirkusrevyen 2017 i AKKC er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk.