Nyheder

Helmut Lotti tilbage til Aalborg

15. juni 2017

Helmut -Lotti -3507 år. Så længe har den belgiske tenor Helmut Lotti været væk fra det internationale rampelys. Nu vender han tilbage med en comeback tour, der fører ham forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 17. februar kl. 20.

For sjette gang i karrieren giver Helmut Lotti koncert i Aalborg. Den seneste koncert var i 2009, og efter 7 år væk fra de store scener rundt om i verden vender han nu tilbage med en comeback tour. Det nordjyske publikum får også muligheden for at få et genhør med den populære tenor, da han giver koncert i Aalborghallen lørdag 17. februar.

Swing med stort orkester
Helmut Lotti ser frem til igen at optræde for de skandinaviske fans, og derfor har han stykket en 2 timer lang koncert sammen, der både indeholder nogle af hans største hits og nye sange fra albummet Comeback.

Det bliver i høj grad til tonerne af swing, publikum kan opleve den belgiske sanger, og med sig på scenen tager han et 22-mands orkester, der vil være med til at skabe den helt rette Lotti-stemning.

Fik syngende træ i 2000
Helmut Lotti har siden sin storhedstid været meget populær hos nordjyderne. På blot 9 år gav han hele 5 koncerter i Aalborg, og ved hans første koncert i Aalborghallen i 2000, plantede han et træ i parken med De Syngende Træer, som nummer 41 i rækken af internationale stjerner.

Ved træet spiller tre af hans største hits, og nu får den belgiske tenor altså mulighed for, efter mange år, at gense sit træ i parken, der er vokset støt siden og har fået 50 nye ”venner” ved sin side.

Helmut Lotti bragede ind på hitlisterne i 1995 med albummet Helmut Lotti Goes Classic. Han har sunget duet med stjerner som Andrea Bocelli, Plácido Domingo, Eros Ramazzotti, Sarah Brightman og Cliff Richard og har solgt mere end 13 millioner albums verden over.