Nyheder

AKKC får nyt Fundamentet

04. september 2017

IMG_4517_edited -350Igennem flere end 60 år har det store lokale heddet Garderobegaden, men nu har området skiftet navn til Fundamentet.

Hvad det jo i virkeligheden også er! For Fundamentet ligger under Aalborghallen og i siderne findes magasiner og garderober, så det er fundamentet for alt, hvad der foregår en etage over.

Nicolaj Holm, direktør i AKKC, fejrede navngivningen sammen med hele holdet fra Råt & Godt samt medarbejdere. Champagneproppen blev også hevet af på den helt rå måde – nemlig med et mindre sværd.

- Navneændringen skal selvfølgelig også signalere, at vi giver området en helt ny profil. Og en del af hjælpen til det, har vi fået af den socialøkonomiske virksomhed Råt & Godt, der har leveret i hvert fald den første del af loungemøblerne. Vi vil nemlig gerne have aktiveret området langt mere. Det bruges rigtigt meget til konferencer, kongresser samt messer og udstillinger, men når vi taler kultur har det kun været et gennemgangsområde, fortalte Nicolaj Holm.

Fundamentet er langt fra indrettet færdig, og udover de mange genbrugsmøbler, der er med til at skabe loungestemningen, vil der også indimellem være bar i området, således også til de kommende dage med Cirkusrevyen. At indretningen sker med genbrugsmøbler er et led i AKKC’s arbejde med at blive certificeret som Danmarks første bæredygtige eventsted.