Nyheder

Cirkusrevyen skabte opsigt i Aalborg

06. september 2017

Cirkusrevyen-2017Når man kommer i en tudende veteranbrandbil med et velspillende New Orleans band foran, så får man automatisk opmærksomhed i Aalborgs gader og stræder.

Og den opmærksomhed nød Cirkusrevyens skuespillere med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Lise Baastrup, da de ankom til Aalborg for at spille de sidste fem dage af Cirkusrevyens sæson i AKKC.

Med favnen fuld af solsikker og lommen bugnende af lakridspiber til de små og slikvorne store, var de festlige skuespillere rundt og hilse på ved caféborde, busstoppesteder, torve og på gaderne, mens de kom godt rundt i byen.

På C. W. Obels Plads stødte kapelmester James Price for en kort stund til, før han hastede tilbage til sin travle Price-restaurant i Aalborgs midtby. 

For første gang er AKKC’s nye direktør, Nicolaj Holm, vært for Cirkusrevyen og gjorde sammen med skuespillerne byen ekstra festlig i et par timer. Ved Duus Vinkælder stødte de på velkendte ansigter, da Ernst Trillingsgaard og revyejer Torben Træsko Pedersen i passende afstand med en lille forfriskning iagttog det populære optog, som både unge og gamle stimlede sammen om.

Ernst Trillingsgaard er som altid kunstnerisk konsulent på revyen, og den rolle har han både i år og de kommende år, og er da også med til Aalborg-premieren i morgen.

Mens skuespillerne nød de afslappende og sjove timer i Aalborg, der sluttede på Limfjorden på m.s. Kysten, hvor der blev hygget med østers og porter. I Aalborghallen stod den på hårdt arbejde for scenefolk og teknikere fra begge spillesteder, de skal have både teknik, scenografi, lyd og lys tilpasset til den langt større scene i Aalborghallen. 

Onsdag står den så igen på arbejde for skuespillere, kapelmester og musikere med prøve og den første forestilling ud af hele otte i Aalborg, inden de mandag kan holde lidt ferie eller fortsætte til andre forestillinger.