Nyheder

INGEN PANIK! ekstra show i Aalborg

11. september 2017

Ingen PanikTroels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen træder i karakter som sig selv og gør sig til ofre for morskaben, når de udleverer deres livsvisdom med et teatralsk lag og et yderst komisk twist i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 20. september og 11. november. 

Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen kan opleves sammen hele to gange i AKKC i efteråret – her uden at gemme sig bag roller og facader. På grund af en utrolig stor interesse for de tre skuespilleres første show i AKKC 20. september er der allerede nu tilføjet et ekstra show på plakaten 11. november.

Det er således ikke kun til Klassefesten filmene, de populære herrer kan trække billetter. Det kan deres liveshows i den grad også. 

Comedyshowet Ingen Panik! kan, ligesom de mange andre gange vi har oplevet trioen sammen, kun gå galt, rigtig galt på den rigtig sjove måde. 
Ingen Panik! er et grænseoverskridende morsomt show uden nogen fjerde væg, hvor publikum skal forberede sig på at komme meget tæt på de tre skuespillere.

Om showet lover skuespillerne, at der ikke vil blive lagt nogen fingre imellem, og showet vil afsløre det endnu mere skøre liv bag de skøre roller, som de indimellem påtager sig. 

Nogle af landets mest anerkendte skuespillere 
Lyby, Kopernikus og Berthelsen har været venner siden de begyndte på skuespilleruddannelsen for mere end 25 år siden. Siden har de markeret sig som nogle af landets mest anerkendte og populære skuespillere inden for hele spektret fra drama til komedie.

Sammen har de kunnet opleves i showet Panik fra 2007, Tre Lede Stjerner fra 2010 samt i filmene Klassefesten 1,2 og 3, der tilsammen har solgt mere end 1,6 millioner billetter. 

Det, der gør de tre skuespillere så sjove sammen, er netop spændvidden i deres kunstneriske udtryk kombineret med deres fine fornemmelse for hinanden. De formår at udspille de mest vanvittige situationer, så de virker troværdige, og kan på et splitsekund vende alvor til humor, så man vrider sig af grin.