Nyheder

Erik Clausen byder velkommen ombord i sit højt flyvende univers

19. september 2017

Erik ClausenDanmarks morsomste gøgler, Erik Clausen, udfordrer i sit nyeste talkshow ”Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0” den del af vores krop, som ellers altid forsøger at leve adskilt, når han gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 3. oktober.

Erik Clausen vil i sit nye talkshow udsætte publikum for anekdoter og humoristiske bivirkninger. Publikum skal i Europahallen have spredt vingerne ud, og de skal med en tur i gøglerens verden, hvor han vender alle ting på hovedet.

Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Clausen kommer til at stille spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Han stiller også lighedstegn mellem mænd og kvinder – absolut til kvindernes fordel. 

Højaktuel med ny film 
Erik Clausen er lige nu højaktuel, da han i slutningen af august havde premiere på sin nye film ”Aldrig mere i morgen”, hvor han selv spiller hovedrollen som den fandenivoldske kunstner Thorvald.

I filmen spiller han sammen med bl.a. sammen med Bodil Jørgensen og Nicolas Bro. 

Han har tidligere bl.a. haft stor succes med komediedramaet ”Mennesker bliver spist”, som gennemgående fik gode anmeldelser af anmelderne. 

Clausen på slap line
Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0, går ud på at forene de to halvdele, der normalt lever adskilt. Det er som et par i en separation, som et par i en total krise, som et par der hele tiden er i terapi. Det vil blive et talkshow på fuld speed (glem alt om ”ældrebyrden”).

Her er det Erik Clausen med sin lange livserfaring, der øser forskellige anekdoter ud over publikum med risiko for humoristiske bivirkninger og med risiko for, at publikum kan kende sig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel. Han vil blandt andet gennemgå, hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.