Nyheder

Ekstra show med efterspurgte Tobias Dybvad

21. september 2017

Tobias DybvadEfterspørgslen på Tobias Dybvads one man show ”Fasser Partner” har været så stor, at billetterne næsten er udsolgt. Derfor er der allerede nu aftalt et ekstra show lørdag 10. marts 2018 kl. 21.30, så den populære komiker går på scenen to gange samme aften i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). 

Jagten på en fasser partner
Når komikeren går på scenen i Aalborghallen 10. marts, er det med hans tredje one man show, der handler om at jagte kærligheden som 36-årig.

Han har tidligere datet utroligt lidt, men har på det seneste virkelig sat ind for at finde kærligheden, hvilket har resulteret i en række mislykkede scoringsforsøg, som nordjyderne tydeligvis er nysgerrige efter at få et indblik i. Derfor har han sagt ja til at underholde publikum hele to gange på samme aften i AKKC. 

Tobias Dybvad siger selv, at det er et show man kan relatere til, hvis man har prøvet at være single, været i et parforhold eller trådt i en hundelort - så mon ikke det gælder de fleste? 

Publikum kan i hvert fald se frem til at få et indblik i komikerens interessante datingliv, som efter sigende indebærer både dating-apps og social media-macking, hvor han uopfordret har inviteret kvinder ud, som han møder på gaden!