Nyheder

Akrobatisk 80’er fest med livemusik i høj klasse

04. oktober 2017

Paul -A-Jackson _Relax (c )Jürgen Sendel _Picture Blind -350Søndag 29. oktober kl. 16 og kl. 20 bliver der skruet op for farver, sceneshow og 80’er musik, når Wintergarten kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med showet RELAX! I showet kombineres halsbrækkende akrobatik med livemusik fra 80’erne, så der er lagt op til en farverig fest i verdensklasse. 

Det tyske varieté-teater Wintergarten fra Berlin kommer for fjerde gang til Aalborg med et storslået show, når de besøger AKKC 29. oktober.

Dette års tema er 80’erne, så musikken tager udgangspunkt i nogle af årtiets helt store hits af kunstnere såsom Madonna, David Bowie og Michael Jackson, leveret af et liveband og en række talentfulde sangere. 

Showets akrobatiske del udføres af en stribe af dygtige artister, der vil forbløffe publikum med deres festlige og hårrejsende akrobatiske udfoldelser på scenen.

De internationale akrobater opleves i farverige kostumer og flippede 80’er inspirerede frisurer, hvilket er med til at forstærke showets tema og den betagende koreografi. 

Wintergarten har gæstet AKKC tre gange før, hvor de har optrådt i Europahallen for publikum siddende ved runde borde. I år er rammerne anderledes, da det populære show kan opleves i Aalborghallen, hvor scenen er seks gange større end Europahallens. Dette giver mulighed for et exceptionelt, storslået show, hvor der er masser af plads til akrobatik og festligheder.

80’erne kan siges at være et revolutionerende årti, når det kommer til musikken. Vi kan blandt andet takke 80’erne for nogle af de største kunstnere i verden, og det var da også i 80’erne, at vi for første gang stiftede bekendtskab med synthesizeren, som stensikkert også vil præge lyden i RELAX!