Nyheder

Enestående hyldestshow til Whitney Houston

12. oktober 2017

PHOTO-Whitney -Belinda -Strut -350We will always love Whitney Houston, og mandag 6. november kl. 20 kan hun (så godt som) opleves, når The Greatest Love of All – The Whitney Houston Show kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Den smukke og utroligt dygtige Belinda Davids både synger som og ligner Whitney Houston så meget, at det næsten er som at opleve legenden selv.

Showet har taget hele verden med storm, og efter et udsolgt show i Aalborg i 2016 er The Greatest Love of All inden længe tilbage på scenen i Aalborghallen. I 2016 blev showet belønnet med hele fem stjerner af Nordjyske, som roste talentfulde Belinda Davids for at minde så meget om Whitney Houston, at det var som at opleve den ægte vare. 

Belinda Davids’ medvirken i BBC One’s ’Even Better Than the Real Thing’, vidnede om hendes talent. Hun løb nemlig med sejren for sin autentiske og imponerende præstation som Whitney Houston. Der er altså ingen tvivl om, at den sydafrikanske sangerinde er den rette til at spille Whitney i The Greatest Love of All. 

Der blev afholdt mere end 15.000 auditions i 11 lande for at finde den rette kvinde til at spille den legendariske sangerinde. Efter fire måneders intens søgen, var man lige ved at kaste håndklædet i ringen, da den sydafrikanske sangerinde dukkede op til en casting. Her blæste hun alle omkuld med sin store stemme, og ingen var i tvivl om, at den rette Whitney var fundet. 

På scenen får Davids selskab af 4 dygtige dansere, som sammen med sangerinden og et 6-mands orkester skaber et magisk og mindeværdigt show. I showet leveres Whitneys største hits såsom I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody og I’m Every Woman af den talentfulde sangerinde, som med sin stemme, energi og charme, går direkte i hjertet på publikum. 

Publikum kan se frem til et hyldestshow, der er Whitney Houston værdigt. Der bliver ikke et øje tørt i Aalborghallen, når hun bliver hyldet som den fantastiske sangerinde, hun var. 


Billetter til The Greatest Love of All – The Whitney Houston Show i Aalborghallen mandag 6. november kl. 20 er i salg, og kan købes i AKKC’s billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris: A: 385 kr. B: 335 kr. C: 295 kr. D: 265 kr.